2014

2014

 

Ediția a XII-a s-a bucurat de spirijinul partenerilor cu renume mondial, precum: Intel , Oracle, Symantec, Fortinet, SAP, VMware, Kingston, Nexenta și ASUS. Puteți citi comunicatul de presă aici.

 

Număr participanți: 231

 

Teme abordate:

 

„Ne bucurăm că am avut alaturi de noi și la ediția din acest an nume de referință din domeniul IT, generatori de tehnologie, care au prezentat soluțiile și tehnologiile următorilor ani. Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educând și inovând piața locală, am oferit în cei 22 de ani de activitate soluții performante hardware și software la un excelent raport preț/performanță, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmând acest model, am reușit mereu să ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

 


LOCAȚIA NTFD 2019:
Stejarii Country Club
Strada Jandarmeriei, Nr. 14A, București
DATA ȘI ORA:
26 sept. 2019
08:45 - 15:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Kingston, Veritas, iSYS Professional, Phoenix IT etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay Computers este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.