Parteneri

Parteneri

PARTENERI EVENIMENT

parteneri ntfd 2018

Intel Corporation

Intel Corporation este lider mondial în inovaţia din industria computerelor. Compania proiectează şi dezvoltă tehnologii esenţiale ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de calcul din întreaga lume.

Site oficial: www.intel.com

Oracle

Cu 430.000 de clienţi în 17 de ţări, Oracle furnizează cele mai performante servicii de software ca serviciu, platformă ca serviciu, infrastructură ca serviciu şi date ca serviciu. Compania este, de asemenea, specializată în conceperea și comercializarea de componente hardware și de soluții software pentru alte companii și organizații.

Site oficial: www.hgst.com

Fortinet

Fortinet livrează soluţii de securizare cibernetică pentru unele dintre cele mai mari companii la nivel global, din zona furnizorilor de servicii şi a organizaţiilor guvernamentale din întreaga lume. In Romania, Fortinet comercializeaza solutiile sale prin intermediul unei rețetele de peste 250 de parteneri și distribuitori. Compania oferă o gamă largă de soluţii globale de securizare de înaltă performanţă ce asigură protecţia împotriva ameninţărilor dinamice şi simplifică infrastructura IT. Acestea sunt consolidate de nivelul avansat de cercetare, informaţie şi analitică al industriei. Spre deosebire de alţi furnizori de soluţii de securizare, Fortinet poate soluţiona cele mai dificile provocări ale unei companii, fie legate de reţea, aplicaţii sau telefonie mobilă, fie pe platformele fizice sau de tip cloud. Peste 360.000 clienţi din întreaga lume au încredere în soluţiile Fortinet, inclusiv unele dintre cele mai complexe organizaţii din lume.

Site oficial: www.fortinet.com

  

Bitdefender

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii destinate securității pentru piața rezidențială și corporații, recunoscute la nivel internațional, și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 15 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere.

Site oficial: www.bitdefender.ro

Seagate

We Craft the Datasphere. We help maximise humanity’s potential by delivering world-class, precision-engineered data solutions developed through sustainable and profitable partnerships. We are thoughtful, trailblazing guardian equally committed to people, planet and profit. Our long-standing partnerships with Fortune 500 businesses and leading organisations help us deliver data solutions that perform well under pressure. We honour our people’s craftsmanship, take great pride in successfully collaborating with our partners, and care deeply about our customers and their data. Our solutions help protect memories, business intelligence, communication records, and so much more.

Site oficial: https://www.seagate.com/

HGST

HGST, Inc. is a wholly owned subsidiary of Western Digital that sells hard disk drives, solid-state drives, and external storage products and services.

Site oficial: www.hgst.com

Kingston

Kingston Technology este o companie americană producătoare de memorii electronice, fondată în anul 1987. Începând cu anul 2004, compania este numărul unu mondial în producția de memorii electronice.

Site oficial: http://www.kingston.com/en

ASUS

ASUS este o companie multinațională de calculatoare și de telecomunicații din Taiwan, fiind unul dintre primii trei producători de notebook-uri la nivel mondial.

Site oficial: https://www.asus.com/ro/

VERITAS

Veritas Technologies LLC este o companie americană internațională de gestionare a datelor cu sediul în Mountain View, California. Compania are ca origine Tolerant Systems, fondată în 1983 și ulterior redenumită Veritas Software. Acesta este specializată în software de management de stocare, inclusiv primul sistem de fișiere de jurnalizare comerciale, VxFS, VxVM, VCS, software-ul Backup Exec pentru backup personal/de birou și software-ul de backup enterprise, NetBackup.

Site oficial: https://www.veritas.com/

Phoenix IT

Fondată acum peste 12 ani, compania Phoenix IT oferă servicii IT în proiecte bazate pe tehnologii Microsoft. Competenţele iniţiale s-au orientat spre implementarea de soluţii business, respectiv dezvoltări de module şi interfeţe pentru Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX în portofoliul de soluții s-a extins, Phoenix IT fiind acum:

Solution Provider – Oferim servicii în licențiere, administrare și optimizare SAM (Software Asset Management), analiză, design, implementare și dezvoltare soluții software pe cele mai recente tehnologii Microsoft.

Data Center Services Provider – În 2014, Phoenix IT a inițiat un proiect ce constă într-un centru de date complet echipat, care este funcțional din 2015. În acest fel, Phoenix IT a extins oferta pentru clienții săi cu soluții de cloud computing.

System Builder – Phoenix IT este și producător de tablete, laptopuri, sisteme desktop și servere cu software Microsoft preinstalat.

Site oficial: www.phoenix-it.ro

iTrack

Activitatea principală a companiei iTrack constă în dezvoltarea, vânzarea și implementarea aplicației software pentru gestiune flotă auto prin GPS, iTrack. Prin soluțiile pe care le dezvoltă compania îmbunătățește managementul activității vehiculelor și optimizează costurile legate de flota auto a oricărei companii, fie că este vorba de câteva autoturisme sau de flote complexe, cu sute de autoturisme și vehicole.

Site oficial: www.i-track.ro


LOCAȚIA NTFD 2019:
Stejarii Country Club
Strada Jandarmeriei, Nr. 14A, București
DATA ȘI ORA:
26 sept. 2019
08:45 - 15:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Kingston, Veritas, iSYS Professional, Phoenix IT etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay Computers este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.