Prezentare

Prezentare NTFD 2019

 
 
ntfd 2019 site
 
Nu rata „No Time for Downtime”, evenimentul Maguay anual dedicat echipamentelor și soluțiilor IT avansate, ce va avea loc pe data de 26 sept. 2019, la Stejarii Country Club.
 
 
Aflat la cea de-a XVII-a ediție, „No Time for Downtime” a devenit unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România. Evenimentul este dedicat sistemelor de calcul și infrastructurilor de tip mission-critical, pentru toate tipurile de companii - de la SMB și până la organizații foarte mari, cu data center propriu și infrastructuri complexe.

NTFD a reflectat în fiecare an și trendurile tehnologice ale momentului, pentru acest segment, prezentând în premieră cele mai noi echipamente și soluții, chiar și prototipuri.

Evenimentul va fi structurat în 2 secțiuni: una de showcase tehnologic și una de prezentări, în cadrul cărora specialiștii Maguay și cei ai partenerilor Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Veritas, iTrack și Kingston, vor prezenta cele mai noi trenduri și tehnologii.

 

În cadrul showcase-ului vom prezenta (lista completă va fi transmisă odată cu agenda evenimentului):

  • O varietate de soluții de stocare de tip SDS (software defined storage) Maguay eXpertStor și PowerStor, bazate pe Open-E, Nexenta, CEPH, etc.

  • Serverele Maguay eXpertServer bazate pe cele mai noi platforme și procesoareIntel Xeon Gold și Platinum;

  • Echipamente și soluții dedicate pentru High Performance Computing, AI și Deep Learning;

  • Soluții ce încorporează tehnologii de inteligență artificială și Deep Learning;

  • Soluții de virtualizare pentru multiple scenarii Data Center;

  • Soluții de stocare enterprise de la HGST;

  • Soluții de securitate Fortinet;

  • iTrack - soluţia avansată de management și monitorizare prin GPS a flotei auto șisoluţia de optimizare a rutelor de distribuţie, iTrack Logistics;

  • Gama completa de sisteme de calcul Maguay, de la portabile și până la staţiile grafice și supercalculatoare răcite cu lichid, pentru mediul de cercetare.

 

CLICK AICI PENTRU A SOLICITA O INVITAȚIE LA EVENIMENT

 

Evenimentul se adresează specialiștilor și managerilor IT, dar și managerilor de nivel înalt, CTO și CEO, direct interesați de noutățile tehnologice prezentate iar participarea se face pe bază de invitație. Numărul de locuri este limitat. 

 

CLICK AICI PENTRU PREZENTĂRILE ȘI GALERIA FOTO A EDIȚIEI DE ANUL TRECUT


LOCAȚIA NTFD 2019:
Stejarii Country Club
Strada Jandarmeriei, Nr. 14A, București
DATA ȘI ORA:
26 sept. 2019
08:45 - 15:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Kingston, Veritas, iSYS Professional, Phoenix IT etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay Computers este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.