Prezentare

Prezentare NTFD 2021

ntfd 2019 site
 
Nu rata „No Time for Downtime”, evenimentul Maguay anual dedicat echipamentelor și soluțiilor IT avansate, ce va avea loc pe data de 16 sept. 2021, la Stejarii Country Club.
 
parteneri ntfd 2021
 
 

Aflat la cea de-a XVIII-a ediție, „No Time for Downtime” a devenit unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România. Evenimentul este dedicat sistemelor de calcul și infrastructurilor de tip mission-critical, pentru toate tipurile de companii - de la SMB și până la organizații foarte mari, cu data center propriu și infrastructuri complexe.

NTFD a reflectat în fiecare an și trendurile tehnologice ale momentului, pentru acest segment, prezentând în premieră cele mai noi echipamente și soluții, chiar și prototipuri.

Evenimentul va fi structurat în 2 secțiuni: una de showcase tehnologic și una de prezentări, în cadrul cărora specialiștii Maguay și cei ai partenerilor Intel, Oracle, Fortinet, VMware, Microsoft, HPE, Bitdefender, Pure Storage, Veritas, Schneider, iSYS Professional, Phoenix IT, vor prezenta cele mai noi trenduri și tehnologii. 

 
Agenda evenimentului
 
Click aici pentru a consulta lista de prezentări și a vizualiza galeria foto a ultimei ediții. Pentru agenda ediției din acest an, vă rugăm să reveniți mai târziu.
 
 
Soluții showcase
 
  • Soluții de stocare de tip SDS (software defined storage) Maguay eXpertStor și PowerStor, bazate pe Open-E JovianDSS, etc.
  • Serverele Maguay eXpertServer bazate pe cele mai noi platforme și procesoare Intel Xeon Scalable;
  • Echipamente și soluții dedicate pentru High Performance Computing, AI și Deep Learning;
  • Cluster HPC Maguay bazat pe tehnologie OpenHPC; Cluster de Vmware cu vSphere, VSAN, NSX, vRealize, Carbon Black, SRM;
  • Cluster de Storage Spaces Direct;
  • Cluster KVM RedHat cu soluție de containerizare;
  • O gamă largă de soluții de securitate Fortinet și FG-100F, singurul produs cu accelerator SD WAN;
  • Soluția de IT Analytics Aptare de la Veritas; Asigno - Soluție Phoenix IT integrată, pentru managementul distribuit al cazurilor;
  • iTrack - soluţia avansată de management și monitorizare prin GPS a flotei auto și soluţia de optimizare a rutelor de distribuţie, iTrack Logistics;
  • Gama de sisteme de calcul Maguay, de la portabile până la staţiile grafice și PC-uri răcite cu lichid.

   CLICK AICI PENTRU A SOLICITA O INVITAȚIE LA EVENIMENT   


LOCAȚIA NTFD 2021:
Stejarii Country Club
Strada Jandarmeriei, Nr. 14A, București
DATA ȘI ORA:
16 sept. 2021
09:45 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, VMware, Microsoft, HPE, Bitdefender, Pure Storage, Veritas, Schneider, iSYS Professional, Phoenix IT etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.