SOLICITĂ INVITAȚIE

Solicită invitație

Nu rata cea de-a XVI-a ediție a evenimentului anual dedicat echipamentelor și soluțiilor informatice critice pentru siguranța afacerii tale!

 

No Time for Downtime a luat naștere ca eveniment dedicat serverelor, dar a evoluat odată cu compania Maguay într-un eveniment dedicat soluțiilor informatice complexe, bazate atât pe hardware de ultimă generație, dar și software și knowledge acumulat de-a lungul activității sale. Knowledge pe care compania l-a oferit și-l oferă „as a Service”, sloganul ediției 2016 devenind un slogan reprezentativ pentru întreaga activitate a companiei.

 

 

Click aici pentru detalii și lista soluțiilor și prezentărilor din cadrul ediției No Time for Downtime de anul trecut.

 

Toate solicitările vor fi atent analizate, iar persoanele selectate vor primi invitația la eveniment. Locurile sunt limitate.

...

 

Aici puteți vedea descrierea scurtă și galeria foto a evenimentului de anul trecut.

LOCAȚIA NTFD 2017:
JW Marriott Grand Hotel
Calea 13 Septembrie Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
21 sept. 2017
09:00 - 15:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, HGST, SAP, etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay Computers este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.