2003

2003

 

Prima ediție a evenimentului No Time for Downtime a avut loc în toamna anului 2003. Gândit ca un eveniment dedicat soluțiilor de stocare și procesare performante, Maguay a prezentat invitaților un studiu de caz privind soluția implementată în cadrul A&D Pharma, unul dintre cele mai mari şi mai dinamice grupuri farmaceutice din România. În cadrul proiectului de refacere a platformelor hardware, peste 50 de servere dotate cu procesoare Intel Xeon au fost instalate în cadrul depozitelor Mediplus, farmaciilor Sensiblu şi la sediul central al A&D Pharma, în cadrul unui Data Center, soluție dezvoltată integral de către Maguay.

 

Număr de participanți: 50

 

„Pentru business-ul nostru, o infrastructură IT performantă este un lucru vital care poate oferi unei companii un avantaj competitiv major. Acest lucru a devenit cu atât mai evident în contextul evoluţiilor recente de pe piaţa de produse şi servicii farmaceutice: modificarea legislaţiei şi intensificarea competiţiei”, spune Eugen Valeriu Popa,  director executiv IT în cadrul A&D Pharma.

 


LOCAȚIA NTFD 2022:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Strada Calea 13 Septembrie, Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
2 nov. 2022
09:00 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Pure Storage, Bitdefender, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Veritas, Schneider Digital, Phoenix IT, iTrack. etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.