2004

2004

 

Al doilea seminar No time for Downtime a avut loc pe 29 septembrie 2004, având susținerea companiilor Maguay, Intel și Microsoft și reunind 75 de specialiști din industria IT, precum și reprezentanți ai presei. Noile tehnologii ale perioadei, magistrala PCI Express,  procesorul Intel Xeon cu FSB 800 MHz și memoria DDR2, au fost aduse în discuție de către organizatorii.

 

Număr participanți: 75

 

Teme abordate:

  • La răscruce de tehnologii - Eduard Pughin, Director Operațional Maguay
  • Securitatea platformei Microsoft - Adrian Stoian, MCSE Security, MCT, MSF Practitioner, CISSP Microsoft România

 

„Luând în considerare serviciile de suport tehnic și garanție oferite, cu siguranță oferta Maguay este una dintre cele mai atractive de pe piața românească. În acest moment putem oferi soluții  pentru companii mici până la cele de tip corporate, avand în vedere capabilitatea noastra de a oferi și servere cu procesoare Intel Itanium pe 64-biți.”, a declarat Corvin Pughin, Commercial Manager Maguay.

 


LOCAȚIA NTFD 2022:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Strada Calea 13 Septembrie, Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
2 nov. 2022
09:00 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Pure Storage, Bitdefender, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Veritas, Schneider Digital, Phoenix IT, iTrack. etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.