2005

2005

 

Studiul de caz central al celei de-a treia ediții a seminarului No Time for Downtime, organizat în data de 29 septembrie 2005, s-a conturat în jurul datacenter-ului dezvoltat de către Maguay în cadrul Interbrands Marketing & Distribution, cea mai mare firmă de distribuție de produse FMCG de pe piața romanească. Datacenter-ul este constituit din echipamente Maguay PowerServer, pe platforme Intel Itanium 2. Principalele argumente care au influențat această decizie au fost: performanța, redundanța, scalabilitate, modularitatea și manageabilitate pe care le prezentau în 2005.

 

Număr participanți: 95

 

Teme abordate:

  • Intel Server Platforms and Technology Update – Bruno Riva, Technical Marketing Engineer, Intel Corporation, UK
  • Tehnologie Intel Itanium 2 pentru baze de date – Sorin Leanca, Senior Service Engineer Maguay

 

„În luarea deciziei asupra alegerii platformelor pentru acest proiect am avut în vedere și argumentul raportului preț/performanță, capitol la care, din punctul nostru de vedere, serverele Maguay PowerServer Itanium 2 au depășit soluțiile RISC”, a declarat domnul Matei Flamaropol, Head of IT, Interbrands Marketing & Distribution.

 


LOCAȚIA NTFD 2022:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Strada Calea 13 Septembrie, Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
2 nov. 2022
09:00 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Pure Storage, Bitdefender, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Veritas, Schneider Digital, Phoenix IT, iTrack. etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.