2012

2012

 

Tehnologiile de ultimă generație aduse în discuție prezentate în cele două secțiuni au fost de mare interes pentru cei 250 de participanți, aceștia apreciind detaliile de perfomanță și eficiență ale soluțiilor propuse de Maguay: servere, storage, sisteme portabile și desktop sub marca Maguay, sisteme optimizate pentru baza de date numărulul unu în lume (Oracle Data Base), arhivare, document management, monitorizare flotă și e-learning.

 

Număr participanți: 250

 

Teme abordate:

 

„Ne bucurăm să fim prezenți în cadrul acestui eveniment de anvergură, în special la ediția aniversară cu numărul 10. Avem convingerea că acest eveniment va marca un pas important în creșterea vizibilității portofoliului de produse şi soluţii Oracle în România și va duce la întărirea parteneriatului cu Maguay, în calitate de Oracle Gold Partner.” a declarat Florin Drăgănescu, Alliance & Channels Director, Oracle România.

 


LOCAȚIA NTFD 2022:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Strada Calea 13 Septembrie, Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
2 nov. 2022
09:00 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Pure Storage, Bitdefender, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Veritas, Schneider Digital, Phoenix IT, iTrack. etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.