2013

2013

 

Ediția a XI-a s-a bucurat de spirijinul partenerilor cu renume mondial, precum: Intel Corporation, Oracle, Quantum, Symantec, Fortinet, Promise Technology, VMware, Kingston și Nexenta.

 

Număr participanți: 268

 

Teme abordate:

 

„Faptul că No Time for Downtime a ajuns în acest an la a 11-a ediție este o dovadă a consecvenței noastre în bussines, dar mai ales a aprecierii de care se bucură acest eveniment din partea pieței românești de IT&C. În cei 21 de ani de activitate, am căutat să oferim cele mai noi soluții hardware și software la cheie,  care să îmbine performanța cu un foarte bun raport preț/calitate.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

 


LOCAȚIA NTFD 2022:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Strada Calea 13 Septembrie, Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
2 nov. 2022
09:00 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Pure Storage, Bitdefender, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Veritas, Schneider Digital, Phoenix IT, iTrack. etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.