Parteneri

Parteneri

PARTENERI EVENIMENT

Intel Corporation

Intel Corporation este lider mondial în inovaţia din industria computerelor. Compania proiectează şi dezvoltă tehnologii esenţiale ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de calcul din întreaga lume.

Site oficial: www.intel.com

Oracle

Cu 430.000 de clienţi în 17 de ţări, Oracle furnizează cele mai performante servicii de software ca serviciu, platformă ca serviciu, infrastructură ca serviciu şi date ca serviciu. Compania este, de asemenea, specializată în conceperea și comercializarea de componente hardware și de soluții software pentru alte companii și organizații.

Site oficial: www.hgst.com

Fortinet

Fortinet livrează soluţii de securizare cibernetică pentru unele dintre cele mai mari companii la nivel global, din zona furnizorilor de servicii şi a organizaţiilor guvernamentale din întreaga lume. In Romania, Fortinet comercializeaza solutiile sale prin intermediul unei rețetele de peste 250 de parteneri și distribuitori. Compania oferă o gamă largă de soluţii globale de securizare de înaltă performanţă ce asigură protecţia împotriva ameninţărilor dinamice şi simplifică infrastructura IT. Acestea sunt consolidate de nivelul avansat de cercetare, informaţie şi analitică al industriei. Spre deosebire de alţi furnizori de soluţii de securizare, Fortinet poate soluţiona cele mai dificile provocări ale unei companii, fie legate de reţea, aplicaţii sau telefonie mobilă, fie pe platformele fizice sau de tip cloud. Peste 360.000 clienţi din întreaga lume au încredere în soluţiile Fortinet, inclusiv unele dintre cele mai complexe organizaţii din lume.

Site oficial: www.fortinet.com

VMware

VMware, Inc. este o companie americană, lidel mondial în tehnologie de virtualizare și virtualizare în cloud, cu sediul în California. VMware a fost prima companie cu succes comercial care a virtualizat arhitectura x86.

Site oficial: www.vmware.com 

Microsoft

Microsoft Corp. este o companie americană, cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Are sediul în Redmond, Washington, SUA. Este o companie care dezvoltă, produce, licențiază și face întreținerea la o gamă largă de servicii IT.

Site oficial: www.microsoft.com/ro-ro 

HPE

HPE este o companie globală, cu o platformă de tip edge-to-cloud, construită pentru a vă transforma afacerea, ajutându-vă să vă conectați, să protejați, să analizați și să acționați asupra tuturor datelor și aplicațiilor dvs. oriunde se regăsesc acestea, de la edge la cloud, astfel încât să puteți transforma perspectivele în rezultate la viteza necesară pentru a prospera în lumea complexă de astăzi.

Site oficial: www.hpe.com/emea_europe/en

Bitdefender

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii destinate securității pentru piața rezidențială și corporații, recunoscute la nivel internațional, și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 15 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere.

Site oficial: www.bitdefender.ro

Pure Storage

Pure Storage este o companie americană de tehnologie cotată la bursă, cu sediul în Mountain View, California, Statele Unite specializată în dezvoltarea de produse hardware și software de stocare a datelor all-flash. Pure Storage a fost fondată în 2009 și și-a dezvoltat produsele în mod stealth până în 2011.

Site oficial: www.purestorage.com

VERITAS

Veritas Technologies LLC este o companie americană internațională de gestionare a datelor cu sediul în Mountain View, California. Compania are ca origine Tolerant Systems, fondată în 1983 și ulterior redenumită Veritas Software. Acesta este specializată în software de management de stocare, inclusiv primul sistem de fișiere de jurnalizare comerciale, VxFS, VxVM, VCS, software-ul Backup Exec pentru backup personal/de birou și software-ul de backup enterprise, NetBackup.

Site oficial: https://www.veritas.com/

Open-E

Open-E este un lider inovator și dezvoltator de software de gestionare a stocării bazate pe IP, având sediul în Statele Unite și Europa. Înființată în 1998, compania își vinde linia de software de management al depozitelor printr-o rețea mondială de integratori de sisteme și parteneri de tip reselleri.

Site oficial: https://www.open-e.com/

Extreme Networks

Extreme Networks este o companie americană de rețele cu sediul în San Jose, California. Extreme Networks proiectează, dezvoltă și produce echipamente de infrastructură de rețea cu fir și wireless și dezvoltă software pentru managementul rețelei, politici, analize, securitate și control al accesului.

Site oficial: https://www.extremenetworks.com/

Veeam

Veeam Software este o companie privată de tehnologie a informației, cu sediul în SUA, deținută de Insight Partners, care dezvoltă backup, recuperare în caz de dezastru și software modern de protecție a datelor pentru infrastructuri virtuale, fizice și multi-cloud. Sediul companiei se află în Baar, Elveția și Columbus, Ohio, Statele Unite.

Site oficial: https://www.veeam.com/

Toshiba

Toshiba este un lider mondial și un inovator în pionieratul tehnologiei înalte, producător diversificat și distribuitor de produse electronice și electrice avansate, de la sisteme de informare și comunicații, produse digitale de consum, dispozitive și componente electronice, sisteme de alimentare, la sisteme de infrastructură industrială și socială și aparatură pentru acasă. Toshiba Electronics Europe GmbH, cu divizia sa de produse de stocare, din Düsseldorf, Germania, comercializează hard disk-uri și vizează consumatorii și comercianții cu amănuntul din Europa. De peste 50 de ani, Toshiba dezvoltă și produce soluții de stocare utilizate de majoritatea mărcilor importante de IT și electronice de larg consum.

Site oficial: https://www.toshiba-storage.com/

Phoenix IT

Fondată acum peste 14 ani, compania Phoenix IT oferă servicii IT în proiecte bazate pe tehnologii Microsoft. Competenţele iniţiale s-au orientat spre implementarea de soluţii business, respectiv dezvoltări de module şi interfeţe pentru Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX în portofoliul de soluții s-a extins, Phoenix IT fiind acum:

Solution Provider – Oferim servicii în licențiere, administrare și optimizare SAM (Software Asset Management), analiză, design, implementare și dezvoltare soluții software pe cele mai recente tehnologii Microsoft.

Data Center Services Provider – În 2014, Phoenix IT a inițiat un proiect ce constă într-un centru de date complet echipat, care este funcțional din 2015. În acest fel, Phoenix IT a extins oferta pentru clienții săi cu soluții de cloud computing.

System Builder – Phoenix IT este și producător de tablete, laptopuri, sisteme desktop și servere cu software Microsoft preinstalat.

Site oficial: www.phoenix-it.ro

iTrack

Activitatea principală a companiei iTrack constă în dezvoltarea, vânzarea și implementarea aplicației software pentru gestiune flotă auto prin GPS, iTrack. Prin soluțiile pe care le dezvoltă compania îmbunătățește managementul activității vehiculelor și optimizează costurile legate de flota auto a oricărei companii, fie că este vorba de câteva autoturisme sau de flote complexe, cu sute de autoturisme și vehicole.

Site oficial: www.i-track.ro


LOCAȚIA NTFD 2022:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Strada Calea 13 Septembrie, Nr. 90, București
DATA ȘI ORA:
2 nov. 2022
09:00 - 16:00

De ce să participi?

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii din România! Vei putea discuta cu specialiștii Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Pure Storage, Bitdefender, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Veritas, Schneider Digital, Phoenix IT, iTrack. etc. și vei afla exact ce soluții se potrivesc afacerii și bugetului tău!

Despre Maguay Computers

Furnizor de soluții IT de încredere, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii, Maguay este aliatul de încredere al afacerii tale. Află mai multe despre noi pe pagina oficială.